Finanţarea afacerii în Healthcare

Spre deosebire de alte industrii, cea a sănătăţii are o caracteristică specială: plăţile sunt făcute de mai mulţi participanţi la piaţă, de către pacienţi sau, în cele mai multe cazuri, de către asigurători.

Companii de asigurări, Casă Naţională de Asigurări De Sănătate, companiile la care lucrează mulţi salariaţi şi care îi motivează plătindu-le abonamente medicale, plăți directe şi alţi contribuitori. Toţi aceştia au anumite specificităţi pe care le vom discuta în modulul ce priveşte finanţarea afacerii medicale.

La sfârşitul acestui modul, participanţii vor şti cum să manevreze aceşti „plătitori”, în aşa fel încât să facă parte din aria lor de interes. Se spune că dacă nu ştii unde mergi este posibil să nu ajungi acolo niciodată. Nimic mai adevărat în cazul acestui sistem complex de finanţare. El ne aduce resursele pentru existenţa şi dezvoltarea afacerii, fiind deci la fel de important ca şi afacerea în sine.

Modul susținut de:

Dr. Omer Karahan

Dr. Ömer Karahan este primul medic care a urmat o carieră în healthcare management, începând cu deschiderea primului spital modern …

Mai mult