Fady Chreih

Cariera lui Fady Chreih a început în ultimul an de facultate, când s-a alăturat, împreună cu alți studenți din anul lui, echipei Băncii Transilvania. Aici a activat timp de șapte ani, ocupând mai multe funcții comerciale și de management. Ultimul proiect coordonat în cadrul Băncii Transilvania a fost Divizia pentru Medici, în calitate de Director al acesteia. De aici, a fost recrutat de către fondul de investiții Advent International, pentru a face parte din echipa Centrului Medical Unirea (CMU).

Venirea lui Fady Chreih în managementul CMU a început cu rebrandigul companiei sub noua identitate, Regina Maria, și a continuat cu construcția a ceea ce este astăzi unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de servicii medicale din România. Din anul 2013, Fady este CEO-ul companiei.

Studiile pe care le-a absolvit —începând cu Facultatea de Management Financiar, MBA de la University of Sheffield, și continuând cu diferite cursuri executive la Harvard Business School, London Business School și Stanford— au contribuit la formarea lui Fady ca specialist în crearea și construirea de echipe, precum și de strategii de diferențiere și management în perioade de creștere accelerată.