Executive Education

Cele doua programe incluse sub genericul Executive Education sunt programe adresate profesioniștilor din industrie. Pe de o parte oameni care și-au început cariera în domeniu și vor să și-o desăvârșeasca, pe de alta parte medici care profesează deja și vor să își înființeze o clinica sau o practică privată.

Executive Education apelează la cunoștinte de bază ale cursanților pentru a consolida și perfecționa cunoștinte specializate absolut necesare unui pas următor în cariera profesională.

Executive Healthcare Management

Executive Healthcare Management este programul destinat celor care lucrează în acest domeniu și doresc să își extindă perspectiva globală și să conducă operațiuni la un nivel mai înalt. Programul se desfășoară bianual, cu începere în februarie 2017 și septembrie 2017.

Mai mult

Executive Entrepreneurship in Healthcare

Academia sprijină medicii întreprinzători. Pentru cei cu perspectiva de a aborda o afacere pe cont propriu, programul Executive Entrepreneurship in Healthcare sprijină debutul antreprenorial în cunoștință de cauză al celor care aleg această latură a dezvoltării personale și profesionale.

Mai mult