Brain Careers, workshopul lunar dedicat viitorilor neurochirurgi

 

Vă invităm la primul workshop BRAIN Careers din 2017, ce va avea loc joi, 19 ianuarie, ora 17:00, la BRAIN Institute, în aula Spitalului Monza (Strada Tony Bulandra nr. 27).

Tema seminarului va fi ,,Patologia traumatică a coloanei”, iar prezentarea o va susține Dr. Tiberiu Maior, medic primar neurochirurg, membru fondator al Societății Române de Chirurgie Spinală, vicepreședinte și lector în cadrul AOSpine România. AOSpine International este liderul global în cercetare și educație inovatoare în domeniul afecțiunilor spinale.

Workshop-ul din luna ianuarie este primul din seria de workshop-uri pe care Dr. Tiberiu Maior le va susține în cadrul BRAIN Careers. În luna februarie, în data de 23, va fi abordată tema „Patologia tumorală a coloanei”, iar în luna martie (23.03.2017) vom discuta despre „Patologia degenerativă a coloanei”.

Așa cum v-am obișnuit, participarea este deschisă tuturor studenților, rezidenților și medicilor interesați, cu înscriere prealabilă la adresa careers@braininstitute.ro, până pe 18 ianuarie 2017. În mail-ul de înscriere, vă rugăm să menționați numele seminarului/seminariilor la care doriți să participați.

Studenții și rezidenții care doresc să prezinte cazuri, sunt rugați să trimită materialele pe adresa careers@braininstitute.ro, până pe 18 ianuarie 2017.

 

 

Workshop-uri anterioare:

  • 13 aprilie 2016
    „Neurochirurgia minim-invazivă”, dr. Mihai Crăciun, neurochirurg la BRAIN Institute
    „Neurinoamele de acustic”, dr. Sergiu Stoica, neurochirurg la BRAIN Institute
  • 25 mai 2016 – „Meningioamele paraselare”, dr. Dorin Bică, neurochirurg la Spitalul Clinic Colentina
  • 22 iunie 2016 – „Principii de selecție pentru tratamentul chirurgical al pacienților cu epilepsie nonlezională farmacorezistentă”, dr. Ioana Mîndruță, epileptolog la Spitalul Universitar de Urgență București și la BRAIN Institute
  • 27 iulie 2016 – „Chirurgia anevrismelor”, Dr. Ionuț Gobej, neurochirurg la Spitalul Clinic Colentina
  • 28 septembrie 2016 – „Traumatismele craniocerebrale”, dr. Sergiu Stoica, neurochirurg la BRAIN Institute