Două promoții Executive Healthcare Management. Urmează a treia.

La ora la care citiți acest articol, nu a mai rămas decât ultimul modul, predarea de proiecte, a celei de-a două sesiuni Executive Healthcare Management. Intrăm astfel în cel de-al doilea an de existență al școlii, într-o perioadă în care medicina privată avansează într-un ritm susținut, în dauna medicinei de stat care, dintr-un motiv sau altul, încă se târăște înainte, fără vreun plan concret.

Putem spune că am avut două grupe destul de diferite din punct de vedere componență, cu prima formată din persoane extrem de întreprinzătoare și curioase și a doua formată din oameni mai apropiați de sector, fiecare grupă punându-ne mintea la contribuție în felul ei. Oricum ar fi, putem spune că am evoluat. Deși programa a rămas în mare aceeași, cea de-a treia sesiune are la dispoziție un program mai nuanțat, în care am renunțat pentru moment să rezolvăm problematica actuală a sistemului de stat. Această misiune rămâne deocamdată apanajul think tank-ului care va exista ca atare până la urmă, atunci când îi va veni vremea.

Toate gândurile noastre bune merg către cursanți, acei profesioniști care au decis să își dedice 12 sfârșituri de săptămâna și o sumă importantă de bani pentru a învăța de la experți din domeniul managementului medical cum să gestioneze probleme din registre tangențiale industriei. Mulțumim din suflet atât cursanților, cât și lectorilor pentru pasiunea pe care a pus-o fiecare. Satisfacția noastră vine din feedback-ul pe care l-am primit constant și care a depășit cu siguranță așteptările pe care ni le setasem pentru acest curs.

Nu avem nicio îndoială în privința utilității programului. Fiecare cursant înscris ne confirmă că a acesta fost înființat la momentul oportun. Săptămâna trecută am organizat o mică petrecere de sfârșit de an în care ne-am reîntâlnit cu promoția precedentă și am ciocnit un pahar împreună cu actualii cursanți. Felul în care am reușit să ținem legătura și vom reuși să o ținem în continuare cu membrii programelor este deschiderea noastră de a-i invita pe cei ce au ratat un modul, la cursurile din sesiunile următoare.

Suntem satisfăcuți de primul an de existență al Brain Academy of Healthcare Management și îl așteptăm pe al doilea cu încredere.